Routebeschrijving

vanaf afslag Beilen (A28)

Komende vanuit richting Hoogeveen:

Op de snelweg A28 neemt u de afslag Beilen, aan het einde van de afrit gaat u rechts, vervolgens neemt u de 3e afslag op de rotonde (volg borden "centrum"). Vervolgens neemt u de 2e afslag op de volgende rotonde en daarna direct de eerste weg rechts (Torenlaan). Deze weg volgen tot de kerk en direct na de kerk links. Neem nu de 2e straat links (Weijerdstraat), en aan het eind gaat u rechts (doodlopende straat), dit is de Bisschopsstraat. Het kantoor staat aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Assen:

Op de snelweg A28 neemt u de afslag Beilen, aan het einde van de afrit neemt u de 1e afslag op de rotonde, rij door tot de volgende rotonde en neem hier de 3e afslag (volg borden "centrum"). Vervolgens neemt u de 2e afslag op de volgende rotonde en daarna direct de eerste weg rechts (Torenlaan). Deze weg volgen tot de kerk en direct na de kerk links. Neem nu de 2e straat links (Weijerdstraat), en aan het eind gaat u rechts (doodlopende straat), dit is de Bisschopsstraat. Het kantoor staat aan het einde van de straat aan de linkerkant.

vanaf de afslag Beilen (autoweg Emmen-Drachten)

Komende vanuit richting Emmen:

op de autoweg neemt u de afslag Beilen en neem aan het eind van de afslag op de rotonde de derde afslag (richting "centrum"). Bij de volgende 2 rotondes neemt u de 2e afslag (rechtdoor) en rijdt u door tot de 3e rotonde en sla vóór deze rotonde linksaf de Torenlaan op. Deze weg volgen tot de kerk en direct na de kerk links. Neem nu de 2e straat links (Weijerdstraat), en aan het eind gaat u rechts (doodlopende straat), dit is de Bisschopsstraat. Het kantoor staat aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Drachten:

op de autoweg neemt u de afslag Beilen en neem aan het eind van de afslag op de rotonde de derde afslag (richting "centrum"). Bij de volgende rotonde neemt u de 2e afslag (rechtdoor) en rijdt u door tot de 2e rotonde en sla vóór deze rotonde linksaf de Torenlaan op. Deze weg volgen tot de kerk en direct na de kerk links. Neem nu de 2e straat links (Weijerdstraat), en aan het eind gaat u rechts (doodlopende straat), dit is de Bisschopsstraat. Het kantoor staat aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Bij ons kantoor is parkeergelegenheid.